Reconstituire traseu Parcul Tei Tuzla 50

1233347_640681435963033_800999278_nAstăzi oamenii nu s-au mai dus la biserică. Au luat câteva sticle cu benzină, otravă şi nişte bâte şi au continuat măcelul. Mă scuzaţi, eutanasierea. Dacă aveţi de gând să vă scoateţi copiii prin parcuri, pregătiţi-vă din timp câteva răspunsuri. Este cam greu să explici unui copil cum ai fost de acord cu omorârea în asemenea hal a câinilor. A tuturor câinilor.

Ne-am blocat cu toţii pe un singur răspuns – o pastilă aruncată de unul de-şi spune jurnalist cum că trebuie să alegem între câini şi copii (în viaţa mea n-am auzit o idee mai absurdă!) – de ce nu între pedofili şi copii?? – şi tot ce ştim să spunem este: „trebuie omorâţi, nu suntem în siguranţă!”.

Nu mai suntem capabili să gândim şi să vedem că se poate rezolva şi altfel, ura din noi e prea mare.

Am citit că nemții boicotează deja turismul în România. Motivul? Eutanasia câinilor într-un mod barbar. Pe lângă imaginea pe care germanii o distribuie pe rețelele de socializare, ei au scris și următorul mesaj (mesaj tradus), potrivit animalzoo.ro:

Bine ați venit în UE, în București! Acolo oamenii au început uciderea câinilor fără stăpân. Vă spunem că în Capitala României sunt capturate aceste animale, pur şi simplu în cel mai brutal, barbar mod. Sunt mutilați și torturați până când, într-un final, mor. Pentru ei “A UCIDE” sună atât de frumos. Sunt șocat că Germania sprijină și a co-finanțat România. Acum eu sunt sigur că ştiu unde se duc banii veniţi de la noi!
Da, aceasta este o țară săracă, dar asta nu scuză luarea unei vieţi, gest demn de un gunoi uman. De ce UE tolerează o astfel de abordare?
Vă rog să nu mai puneţi piciorul în această ţară! Banii pe care îi iau din buzunarele noastre prin turism ajung în centrele de omorâre a câinilor!.

Din păcate, mass-media şi politicienii au instigat la acte de violenţă şi masacre ale animalelor. Totul pentru a uita de protestele legate de Roşia Montana şi alte nemulţumiri.

Filmuleţul de mai jos explică foarte multe, vă recomand să îl vedeţi.

Dacă nu sunteţi de acord cu omorârea câinilor, dacă sunteţi în schimb de acord că problema se poate rezolva civilizat, că banii cheltuiţi pe un eventual referendum sau banii pe care îi dăm din buzunarul nostru pentru adăposturile de câini ar putea fi o soluţie demnă de urmat dacă ar fi folosiţi în acest scop, vă rog semnaţi şi voi petiţia de mai jos şi distribuiţi filmul, să îl vadă cât mai mulţi.

http://www.petitieonline.com/spune_nu_eutanasierii_cainilor_comunitari_-_protectia_animalelor

Articol următor
Lasă un comentariu

2 comentarii

  1. Pentru felul cum am reactionat impotriva animalelor dovedim lumii intregi ca meritam O Mare Rosie Montana si o vom avea!

    Răspunde
  2. Eu nu ma uit la filmulet !!! Sint animalista !!! Si mi-e rusine de ce fac romanii ! In Italia apar tot felul de postere de o cruzime nevazuta …aratind lumii intregi ce se intimpla in Romania !!! Cainii au aceleasi drepturi ca si oamenii !!! Ei nu sint rau , nici agresivi ….au devenit asa! Dumnezeule , cum se poate ??? Eu sper ca Romania (si ma doare sufletul ) sa fie data afara din EU !

    Răspunde

Părerea ta

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Imaginary Coffee

Sometimes we need fantasy!

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

Blogul lui Tavi

Pune punctul pe i

Honey Bi's

Un blog...cu de toate! (fără ceapă)

Colțul Cultural

repaus cu cap

Maria Magdalena Danaila's Blog

altfel decat pe scena

whenmum

mum(ing), searching, walking, living, smiling

Stropi din sufletul meu

Pentru-a dărui suspine mult efort nu-i necesar, însă pentru a face-un bine e nevoie de mult har.

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Tinerii pentru dreptul la viaţă (TDV)

Voluntariatul - cheia spre succes în promovarea unui mod sănătos de viaţă

Radu

http://www.raduc.eu/

%d blogeri au apreciat asta: