Despre mine

M-am născut în Galați. Aici am învățat să iubesc oamenii cu suflet frumos care nu obosesc nicicând să fie astfel, să iubesc ideea de bine și să cred că fiecare dintre noi are un cuvânt de spus în acest sens. Cred în valori, în perseverență și decență. Mă inspiră oamenii capabili, cei care fac cinste meseriei pe care au ales-o și se dedică, neobosiți, schimbării în bine. Lumea… mi-am clădit-o eu, din oameni care mi s-au lipit de suflet și alegând să fac ceea ce îmi place. și nimic mai mult. Mă consider norocoasă pentru că am copilărit și mi-am trăit adolescența într-o perioadă în care nu ne ajungeau două mâini să ne numărăm artiștii înzestrați, cărțile se vindeau ca pâinea caldă iar copiii umpleau spațiile din fața blocurilor, spărgând liniștea serii cu jocurile și râsetele lor. 

Îmi place foarte mult pianul deși nu am avut niciodată șansa de a învăța să cânt, alerg prin ploaie ori de câte ori am ocazia incăpățânându-mă să cred că încă am 18 ani, sunt o cinefilă convinsă, sorb piesele de teatru, îmi plac cărțile care descriu timpuri de mult trecute până în cel mai mic detaliu și visez să fac într-o zi înconjurul lumii (suntem liberi să visăm, nu?!).  

„Cutia cu praline” s-a născut din dorința de a transmite. Mi-am dorit să transmit, prin poveștile oamenilor deosebiți care mi-au pășit în viață, prin paginile cărților care mi-au îmbogățit mintea și sufletul sau chiar a locurilor care mi-au umplut privirea.  Există atât de multe povești de viață în jurul nostru încât ne-ar trebui cel puțin două vieți să le citim sau să le ascultăm pe toate. Fiecare chip ascunde trăiri care ne depășesc puterea de imaginație, iar uneori ne pun la încercare tocmai puterea noastră de înțelegere. Este ca și cum ai străbate la pas o pădure imensă, fără să știi unde te duc potecile sale, dar înaintezi pentru că ceea ce vezi în jurul tău îți umple privirea și îți trezește toate simțurile. Pentru astfel de povești, aș străbate toate cărările din lume!

Vă mulțumesc penrtru că faceți parte din lumea mea!

Mihaela

Imaginary Coffee

Sometimes we need fantasy!

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

DRAGOS G. CALINESCU - de la silabe la artă

DRUMUL UNUI PÂRÂU CĂTRE OCEAN

Paul Gabor

Gânduri din Căpșunistan

Blogul lui Tavi

Pune punctul pe i

Honey Bi's

Un blog...cu de toate! (fără ceapă)

Colțul Cultural

repaus cu cap

Maria Magdalena Danaila's Blog

altfel decat pe scena

whenmum

mum(ing), searching, walking, living, smiling

Stropi din Sufletul meu

Pentru-a dărui suspine mult efort nu-i necesar, însă pentru a face-un bine e nevoie de mult har.

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Tinerii pentru dreptul la viaţă (TDV)

Voluntariatul - cheia spre succes în promovarea unui mod sănătos de viaţă

%d blogeri au apreciat: